Sfaturi aparate de aer conditionat

Tineti minte ca exista si aparate dublu-split cu doua unitati interioare si una exterioara. Aceste aparate pot sa asigure o acoperire uniforma a suprafetei climatizate in special in incaperile mari sau cu forme neregulate ce nu permit circulatia curentilor de aer uniform.

 

Montarea aparatului va fi sarcina unei echipe specializate, dar va recomandam sa tineti cont de doi factori: nu scurtati mult distanta dinte condensator si evaportator pentru ca veti fi obligati sa montati aparatul intr-un colt al camerei loc din care nu va acoperi optim suprafata incaperii.

Nu acceptati sudarea sau innadirea tevilor pentru ca se pot rupe in urma functionarii aparatului sau la diverse vibratii.

Spliturile nu sunt potrivite pentru orice incinta. Cand vine vorba de spatii destinate unui numar fluctuant de persoane, mici magazine, birouri, resturante sau alte asemenea cel mai bine este sa apelati la un specialist care sa evalueze locatia si sa va ajute la alegerea unei instalatii de climatizare adecvate, care adesea poate cere un sistem de ventilare separat, mai multe aparate, nu doar unul, diverse grade de temperatura, distribuite pe zone etc. Gamele de servicii oferite:

  • Instalari echipamente de climatizare, atat rezidentiale cat si industriale.
  • Proiectare de solutii complexe de climatizare.
  • Service post-garantie la echipamente de climatizare.
  • Abonament de intretinere periodica a sistemelor de climatizare.