Instalare aer conditionat Timisoara

Instalare aer conditionat Timisoara

Instalarea corecta a aerului conditionat este cruciala pentru o functionare impecabila a aparatului. Coriozitatea publicului este cu atat mai mare in contextul in care se observa ca multe dintre defectiuni pot fi cauztae de o instalatie defectuoasa. Amplasarea unitatii in locuinta este una din preocuparile clientilor nostri motiv pentru care incercam sa lamurim cele mai importante aspecte legate de montaj si de loul ideal al acestei instalatii.

 

Cititi mai multe despre aer conditionat inverter.

Instalare aer conditionat Timisoara

Instalarea unui aparat de aer conditionat presupune efectuarea unor operatiuni standard, adaptate la nevoile clientilor si la posibilitatea pe care locuinta le ofera. Persoanele interesate de cumpararea unui aparat de aer conditionat vor trebui sa stie ca acesta este format din doua unitati: o unitate exterioara si o unitate interioara. Aceste doua unitati sunt conectate printr-un traseu frigorific vidat. Inainte de a icepe montarea unei astfel de aparaturi, clientii trebuie sa tina cont de factori precum: pozitia unitatii interne, inaltimea , instalarea in fiecare incapere a locuintei, amplasarea unitatii externe, instalarea corecta a furtunului de evacuarea a condensului si lungimea traseului frigorific.

Amplasarea in baie sau in bucatarie este un subiect controversat si un motiv al multor dintre disfunctiile aparatului de aer conditionat. Instalarea unitatii interioare nu se recomanda in apropierea altor aparaturi electrice sau electrocasnice, deoarece pot fi afectate de temperaturi scazute, ridicate, de fluxul de aer sau dde scurgeri.

In plus, amplasarea aparatului de aer conditionat intr-un mediu in care exista condens si aburi, fum si temperaturi ridicate, este un factor de risc.

Gamele de servicii oferite:

  • Instalari echipamente de climatizare, atat rezidentiale cat si industriale.
  • Proiectare de solutii complexe de climatizare.
  • Service post-garantie la echipamente de climatizare.
  • Abonament de intretinere periodica a sistemelor de climatizare.