Produse recomandate Bluevolution

Folosind agentul frigorific R-32, compresoarele optimizate și tehnologiile avansate de economisire a energiei, Daikin a reușit să crească eficiența energetică sezonieră a unităților din gama Bluevolution la un nivel superior, atât pentru încălzire, cât și pentru răcire,  până la clasa A+++. 

Eficiența sezonieră este o nouă modalitate de clasificare a produselor de încălzire și răcire în funcție de eficiența lor energetică manifestată pe parcursul întregului an.

 

Care sunt beneficiile tale?

  • NIVEL RIDICAT DE EFICIENȚĂ SEZONIERĂ LA ÎNCĂLZIRE ȘI RĂCIRE PÂNĂ LA CLASA A+++
  • COSTURI DE FUNCȚIONARE REDUSE
  • COMPRESOARE SWING REPROIECTATE

Dar cât de eficiente sunt aceste unități?

De exemplu, cel mai performant model al gamei noastre din punct de vedere tehnologic, Ururu Sarara, are clasa energetică A+++ atât pentru răcire, cât și pentru încălzire. Aceasta înseamnă că utilizarea unității de 2,5 kW timp de 10 ore consumă mai puțină energie decât un ciclu de spălare de 2 ore al unei mașini de spălat standard (2 kW). 

 

O altă comparație se poate face cu preparatul mâncării. Consumul de energie aferent utilizării timp de 7 ore a aerului condiționat cu modelul nostru reprezentativ în materie de design, Daikin Emura, este același cu cel aferent preparării unei prăjituri (circa 1 oră, într-un cuptor standard de 3,5 kW).