Service aer conditionat Timisoara


Service aer conditionat Timisoara

Aparatele de aer conditionat au o structura extrem de complexa, structura complexa, ce realizeaza racirea aerului din incapere pe baza unui sistem de circuite ce functioneaza pe principiul fundamental al transferului de caldura de la o zona calda spre unarece. Este foarte important ca acest sistem complex functioneaza la parametrii maximi numai daca au loc procese de revizie si intretinere periodica.

Cititi mai multe despre aparate de aer conditionat.

Altfel, sistemul se poate defecta, si poate duce la consumuri anormale de energie datorat suprasolicitarii si in final, genereaza costuri mai mari la energie si reparatia defectiunilor care apar inevitabil daca intretinerea nu are loc.

Service aer conditionat Timisoara

Pentru mai multe informatii accesati paginile intretinere aer conditionat, sfaturi aer conditionat si cum se intretine aparatul de aer conditionat.

Mentenanta aparatelor de aer conditionat:

Diminuarea riscurilor de imbolnavire. Fara a curata periodic filtrele si prefiltrele creste semnificativ riscul de imbolnavire din cauza microbilor, virusurilor si alergenilor care se strang in aceste filtre in urma purificarii aerului circulat.

Prelungirea duratei de functionare a aparatului de aer conditionat. Prin intretinere se prelungeste cu pana la 50% durata de viata a unui aparat de aer conditionat deoarece scade risul aparitiei defectiunilor.

Scad costurile si efortul financiar astfel: prin procedurile de mentenanta se corecteaza consumul anormal de energie electrica generate de suprasolicitari si utilizare inadecvata, determinand scaderea facturii la curent electric. Revizia periodica scade riscul de defectiuni care duc la costuri mari pentru inlocuirea pieselor strucate. Riscul de imbolnavire este mai mare in lipsa mentenantei.

Gamele de servicii oferite:
  • Instalari echipamente de climatizare, atat rezidentiale cat si industriale.
  • Proiectare de solutii complexe de climatizare.
  • Service post-garantie la echipamente de climatizare.
  • Abonament de intretinere periodica a sistemelor de climatizare.