Reparatii aer conditionat Timisoara


Reparatii aer conditionat Timisoara

Chiar daca aparatele de aer conditionat sunt proiectate pentru a functiona o perioada indelungata de timp, uneori apar defectiuni nedorite care pericliteaza buna funcionare a aparatelor, defectiuni ce necesita asistenta de specialitate pentru a putea fi remediate in mod corect.

Cititi si despre service aer conditionat.

Cu toate acestea, riscul de defectare a aparatului de aer conditionat poate fi minimalizat daca se tine cont de efectuarea regulata a reviziilor tehnice cu caracter obisnuit.

Reparatii aer conditionat Timisoara

Decizia de a inlocui aparatul de aer conditionat se ia in functie de mai multe aspecte.

Aparatul de aer conditionat este mai vechi de 10 ani. In acest caz, Chiar daca reparatia se poate efectua, aceasta nu este eficienta deoarece este mai utila cumpararea unui aparat de o generatie mai noua care consuma cu pana la 30% mai putina energie. Diferenta de pret platita pentru a cumpara un aparat nou se amortizeaza intr-un timp relativ scurt.

Atunci cand aparatul de aer conditionat creste substantial factura de energie electrica. Aparatele de aer conditionat sunt foarte mari consumatoare de energie. Cu cat sunt mai vechi cu atat consumul de energie este mai mare si implicit si efortul financiar.

Aparatul de aer conditonat are un randament scazut. Daca echipamentul de aer conditionat functioneaza ore bune si nu se simt diferente de temperatura, inseamna ca trebuie verificata functionalitatea acestuia.

Gamele de servicii oferite:

  • Instalari echipamente de climatizare, atat rezidentiale cat si industriale.
  • Proiectare de solutii complexe de climatizare.
  • Service post-garantie la echipamente de climatizare.
  • Abonament de intretinere periodica a sistemelor de climatizare.