Montaj aer conditionat Timisoara


Montaj aer conditionat Timisoara

Pe masura ce anotimplul calduros devine din ce in ce mai lung ocupand tot mai mult timp dintr-un an calendaristic, iar temperaturile ating si depasesc pragurile caniculare, montarea unui aparat de aer conditionat fiind o necesitate curenta in viata de zi cu zi. Cititi mai multe despre reparatii aer conditionat.

Un aparat de aer conditionat este cu atat mai important cu cat oamenii, prin prisma activitatilr desfasurate, petrec tot mai mult timp in birouri, locuinte si institutii, precum si alte spatii inchise.

Montaj aer conditionat Timisoara

Pentru mai multe inforamtii accesati si paginile montajul corect al aerului conditionat, totul despre instalare aer conditionat, montaj unitate externa si montaj aer conditionat.

Pentru ca aerul conditionat sa aiba parametrii maximi trebuie respectate anumite cerinte: unitatea interioara trebuie fixata ferm pe pozitia stabilita impreuna cu benefiziarul si la minim 5 dm de tavan. Aceasta se fixeaza pe urmatoarele tipuri de perete: beton, BCA, caramida, gips si carton, panouri de termopan, etc.

In cazuri speciale se pot confectiona contra-cost, suporti specifici pozitiei de montaj, etc. Totodata, trebuie evitata pozitionarea langa alte echipamente electrice: radio, TV, etc.

Unitatea exterioara trebuie pozitionata in asa fel incat montajul si intretinerea sa se poata face in limita sigurantei. Peretele de montaj al unitatii exterioare trebuie sa fie suficient de rezistent pentru a susitne unitatea, atat in stare de repaus cat si de functionare. Este recomandat ca diferenta de nivel pe inaltime intre unitatea exterioara si unitatea interioara sa nu fie mare de 5 m.

Confortul termic. Temperatura constnta indiferent de anotimp defineste notiunea de confort, in special in zilele noatre cand temperatuirle ajung la valori extreme.

Anumite aparate de aer conditionat prezinta si functia de control pentru umiditate in exces ce poate avea efecte negative ata locuintei cat si locatarului.

Datorita tehnologiilor utilizate, aparatele de aer conditionat sunt mai silentioase decat ventilatoarele obisnuite. Un aer conditionat zgomotos poate sugera o functionare defectuoasa si se recomanda o revizie pe an.

Gamele de servicii oferite:

  • Instalari echipamente de climatizare, atat rezidentiale cat si industriale.
  • Proiectare de solutii complexe de climatizare.
  • Service post-garantie la echipamente de climatizare.
  • Abonament de intretinere periodica a sistemelor de climatizare.