Incarcare freon aer conditionat Timisoara


Incarcare freon aer conditionat Timisoara

Daca aveti o instalatie de aer conditionat si observati ca nu raceste la capacitate maxima acest lucru se poate verifica urmand pasii de mai jos:

Cititi mai multe despre montaj aer conditionat.

Verificati filtrele din interiorul aparatului. Daca acestea nu sunt curate atunci trebuie sa le spalati sub jet de apa, apoi sa le scuturati si sa le puneti la loc.

Incarcare freon aer conditionat Timisoara

Verificati daca aparatul degaja aer pe intreaga suprafata a unitatii interioare. Daca nu se intampla constant atunci aparatul are nevoie de o igienizare.

Daca aparatul nu raceste, ventileaza doar erul din incapere, verificati telecomanda aparatului. Aceasta trebuie setata pe racire. Daca este setata aceasta functie si tot nu are loc racirea este bine sa verificati daca compresorul apartului este pornit. Daca nu porneste apelati la o echipa de profesionisti.

In cazul in care compresorul este pornit verificati si ventilatorul. Acesta trebuie sa functioneze.

Daca aparatul nu are suficient freon, prezinta gheata, zapada pe teava subtire ce pleaca de la robinetii din unitatea exterioara, aceasta gheata ajungand pana in interior intr-un anumit timp in functie de cat de lung este traseul si curge apa din unitatea interioara atunci trebuie sa apelati la un service specializat pentru a detecta fisura prin care s-a pierdut freonul pentru a remedia defectiunea si pentru o noua incarcare cu freon.

Aparatul de aer conditionat nu trebuie incarcat la anumite intervale de timp cum va spun unii instalatori. Cel mai bun exemplu este frigiderul care poate functiona si 25 de ani cu acelasi freon daca este intretinut corect.

Gamele de servicii oferite:

  • Instalari echipamente de climatizare, atat rezidentiale cat si industriale.
  • Proiectare de solutii complexe de climatizare.
  • Service post-garantie la echipamente de climatizare.
  • Abonament de intretinere periodica a sistemelor de climatizare.