Aparate de aer conditionat Timisoara


Aparate de aer conditionat Timisoara

Daca doriti un randament maxim de la aparatul de aer conditionat puteti alege tehnologia inverter. Esenta functionarii acestor aparate sta in proprietatea acestora de a modula capacitatea de racire/incalzire. Capacitatea este maxima la pornirea aparatului pentru a aduce rapid temperatura la valoarea aleasa, apoi scade gradual pana la nivelul necesar care asigura doar mentinerea temperaturii la valoarea setata.

Cititi mai multe despre aparate climatizare.

Avantajele unui astfel de aparat de aer conditionat sunt evidente: consumul energetic este redus cu aproximativ 30% fata de cel al unui aparat de aer conditionat obisnuit, temperatura dorita se atinge mult mai repede, nivelul de zgomot al unitatii interne este cu mult redusa, zgomotele de pornire si oprire sunt eliminate si se asigura randament si pe functia de incalzire.

Aparate de aer conditionat Timisoara

Pentru mai multe informatii accesati paginile sfaturi utilizare aer conditionat, sfaturi aer conditionat si consum aer conditionat.

Pentru aparatele de aer conditionat este foarte important si sistemul de filtrare care are de asemenea un rol important deoarece retine praful si impuritatile din aerul din incapere. Toate aparatele de aer conditionat au un filtru de praf care nu se consuma in timp si nu trebuie inlocuit periodic deoarece este lavabil.

Aparatele de aer conditionat asigura un confort termic ideal utilizatorilor insa medicii recomanda cu atentie utilizarea sporita a acestora in situatia in care utilizatorul intra si paraseste frecvent incaperea climatizata. In acest caz temperatura din spatiul climatizat trebuie setata in asa fel incat sa fie cu cel mult 10 grade mai mica decat temperatura exterioare deoarece schimbarile frecvente si bruste de temperatura pot cauza probleme de sanatate.

Daca aparatul de aer conditionat este utilizat in mod propice, acesta poate sa previna alergiile, crizele de astm si afectiunile respiratorii cauzate de poluare datorita filtrelor care inmagazineaza praf, polen si alte impuritati din aer.

Gamele de servicii oferite:

  • Instalari echipamente de climatizare, atat rezidentiale cat si industriale.
  • Proiectare de solutii complexe de climatizare.
  • Service post-garantie la echipamente de climatizare.
  • Abonament de intretinere periodica a sistemelor de climatizare.