Aparate climatizare Timisoara


Aparate climatizare Timisoara

In prezent sunt foarte multe modele si tipologii de aparate de aer conditionat, diversitate ce este augmentata si de existenta unui numar mare de producatori de aparate de climatizare. In aceste conditii o persoana care doreste sa cumpere un aparat de climatizare este pusa in situatia de a se documenta temeinic cu privire la caracteristicile fiecarui tip de aparat, pentru ca acesta sa se potriveasca verintelor spatiului in care va fi instalat, studiu ce se poate face individual sau sub asistenta si indrumarea unui specialist.

Cititi mai multe despre incarcare cu freon.

Aparatele de climatizare se impart in cateva categorii:

Aparate climatizare Timisoara

Aparate cu aer conditionat de tip split. Este unul din cele mai comune sisteme de aer conditionat. Functionalitatea acestui aparat a fost impartita in doua componente: unitate exterioara si unitate interioara. Acest sistem nu are conducte de aer in pereti.

Aparatele de aer conditionat de tip duct. Aceste tipuri de aparate de climatizare au tevi prin care aerul cirecula in pereti. Sistemul comunica relativ in toate camerele pentru a se obtine o eficienta sporita parcurgerii traseului de aer rece.

Acest tip de aparat este mai putin intalnit in raport cu aparatele de aer conditionat de tip split.

Aparat de climatizare tip caseta. Aparatele tip caseta sunt ideale pentru birourile dotate cu tavane false din gips.

Un astfel de aparat se poate utiliza pentru incalzire pe timp de iarna, daca prezinta si functia Inverter. Trebuie sa mentionam ca pe timpul iernii daca temperatura scade sub 5 grade utilizarea excesiva a aparatelor de climatizare pentru incalzire nu este recomandata.

Gamele de servicii oferite:

  • Instalari echipamente de climatizare, atat rezidentiale cat si industriale.
  • Proiectare de solutii complexe de climatizare.
  • Service post-garantie la echipamente de climatizare.
  • Abonament de intretinere periodica a sistemelor de climatizare.