Aparat aer conditionat Timisoara


Aparat aer conditionat Timisoara

Piata aparatelor de aer conditionat se afla in continua expansiune la noi in tara, iar prezenta aparatelor de aer conditionat in imobile este de numai 18% fata de o medie de 87% in UE. In perioadele cu temperaturi ridicate vanzarea aparatelor de aer conditionat creste de 15-20 de ori comparativ cu perioadele in care temperaturile sunt normale, fapt ce demonstreaza ca achizitionarea aparatelor se face sub impulsul momentului, generat de disconfort.

Cititi mai multe despre aparate de aer conditionat.

Criteriul principal dupa care se alege un aparat de aer conditionat este pretul, dar persoanele interesate trebuie sa tina cont si de alti factori. In primul rand, aparatul trebuie sa aiba capacitatea necesara incaperii in care va fi instalat. Pentru o incapere cu o suprafata cuprinsa intre 10 si 25 mp este recomandat un aparat de 9000 btu.

Aparat aer conditionat Timisoara

Pentru mai multe iformatii accesati paginile importanta unui aparat de aer conditionat, cum alegem aerul conditionat si aparate aer conditionat.

In locuintele obisnuite sunt recomandate aparate de 9000 btu pentru dormitoare si cele de 12000 btu pentru sufragerii.

Nu se recomanda utilizarea unui singur aparat de putere mare, amplasat in hol, pentru climatizarea unui intreg apartament deoarece debitul de aer foarte mare al unui aparat amplasat intr-un spatiu mic, pune sanatatea in pericol si creaza disconfort.

Un aparat de putere mare plasat intr-un spatiu mic va scadea foarte repede temperatura aerului apoi se va opri iar aerul rece nu va mai fi impins de ventilatoare pentru a trece in celelalte camere.

Amplasarea unitatii interioare a aparatului de aer conditionat intr-un spatiu mic inseamna suplimentarea traseului frigorific si implica un cost aditional considerabil, ducand in final la o cheltuiala inutila.

Gamele de servicii oferite:

  • Instalari echipamente de climatizare, atat rezidentiale cat si industriale.
  • Proiectare de solutii complexe de climatizare.
  • Service post-garantie la echipamente de climatizare.
  • Abonament de intretinere periodica a sistemelor de climatizare.